Villa Jaya

Villa Jaya, Lovina Beach, Bali

 

    Home Facts about the Villa jaya Facilities Bali culture About Bali What to se and to do Attractions How to contact us Contact

Danish English Dutch   
 
 
Facilities
Villa Jaya ligger i det dejlige og smukke område kaldet Lovina. Hotellet ligger 3 minutters gang fra stranden og 5 minutters gang fra delfinstatuen på Lovina's torv.

Det venlige og hjælpsomme personale vil gøre deres bedste for at sikre, at gæsterne får en behagelig og oplevelsesrig ferie. Der vil være mulighed for mange interessante oplevelser og spændende aktiviteter.
Villa Jaya, Bali
Villa Jaya, Bali Hotellets svømmepool har også en børnepool. Det er desuden muligt at få vasket tøj på hotellet, og der er tv med internationale nyheder og sportskanaler.

Hotellets restaurant er specialiseret i balinesiske retter, men der er også europæiske retter på menuen. De 6 rummelige dobbeltværelser er alle med eget bad med koldt og varmt vand, og man kan vælge enten air condition eller lofts-vifte. Værelserne på første sal har en smuk udsigt ud over rismarker og palmelund.

Værelserne koster fra 100.000 til 400.000 ruphia per nat, og morgenmad er inkluderet i prisen. Alle værelserne er dobbeltVærelser og der er mulighed for en ekstra opredning.
Villa Jaya, Bali Villa Jaya, Bali Villa Jaya, Bali
 

Villa Jaya Jalan Rambutan Lovina Beach Kalibukbuk-Singaraja Bali Indonesia Phone (+62) 0362 7001238