Villa Jaya

Villa Jaya, Lovina Beach

 

    Home Facts about Villa jaya Facilities Bali culture About Bali What to se and to do Attractions How to contact us Contact

Danish English Dutch   
 
 
Om Bali
Denne smukke ø er en af verdens bedste feriedestinationer; man kan bestige vulkaner, spadsere gennem smukke risterasser og tropeskov, svømme og surfe ved nogle af verdens bedste strande, besøge fantastiske templer og traditionelle byer og møde en facinerende befolkning med en rig kultur.
Villa Jaya, Bali
Vulcano Om Lovina
Lovina ligger 98 km fra Bali's internationale lufthavn. På køreturen gennem Pupuan vil man se et smukt landskab og passere bjergene på Bali's nordkyst. Man kan nyde en scenerisk udsigt over smukke risterasser og frodige plantager, hvor der dyrkes vanille, kaffe, chokolade, nelliker og vindruer.
Området kaldet Lovina Beach strækker sig over et 6 km langt område vest for Singaraja, og området består af 6 små byer: Pemaron, Anturan, Tukad Mungga, Kalibukbuk, Kaliasem og Temukus - med Kalibukbuk som centrum.
Map of Lovina
Cremation ceremony
Cremation ceremony

Om øens kultur
Bali's kultur er baseret på en form af hinduismen kaldet "Hindu Darma", som er kommet til øen under det 11. århundrede. Religionens indflydelse breder sig til kunsten, hvorved både den balinesiske kunst og kultur adskiller sig fra resten af Indonesien. I hverdagen spiller religionen stor rolle, både i familien og i samfundet.

Balineserne har formået at bevare deres kultur trods det stigende antal turister, der hvert år ankommer til øen, og som en positiv effekt har turismen i høj grad været med til at sikre den fortsatte udvikling af den balinesisker kunst.

Det er svært at skelne mellem religion, kultur og kunst, da de alle er en integreret helhed. Hvor man end går, vil man hver dag kunne se en ceremoni, et ritual eller en hellig ofring.

Et andet aspekt af det religiøse livpå Bali er troen på at guder og gudinder værdsætter de mondæne fornøjelser lige så højt som de dødelige

Ceremonier og festivaller farver hverdagen for både guder og dødelige. Dans, musik og forestillinger bliver selvfølgeligt opført

Ved at have fået skænket et så frodigt landbrugsland, bliver balineserne i stand til at praktisere deres kreativitet med spiselige offergaver som præcenteres ved disse ceremonier

Bird Park Pura Festival
 

Villa Jaya Jalan Rambutan Lovina Beach Kalibukbuk-Singaraja Bali Indonesia Phone (+62) 0362 7001238